Prijavnica na seminar za prevajalce


Na izbrano izobraževanje se lahko prijavite s spodnjim spletnim obrazcem. Vašo prijavo bomo potrdili v najkrajšem mogočem času.
Datum prijave

Seminar

Termin

Število ur

Lokacija

Osnovna cena z DDV


 

Ime in priimek


Plačnik izobraževanja je
fizična oseba pravna oseba

Podjetje


Davčni zavezanec
da ne

Davčna številka oz. ID za DDV

Naslov


Pošta in kraj


Telefon


E-naslov


Sporočilo


Soglašam, da mi podjetje Veris d.o.o. do preklica lahko pošilja obvestila o izobraževanjih in druge informacije.

Od naših obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več informacij o namenih obdelave, pravni podlagi, uporabnikih in obdobju hrambe vpisanih osebnih podatkov in o pravicah posameznikov v zvezi z osebnimi podatki najdete tukaj.


Pogoji in obveznosti prijave na seminar

(pogoji veljajo od 1. 4. 2011)

Kotizacija

S prijavo se obvezujete, da boste pred začetkom seminarja poravnali kotizacijo po pogojih, določenih v ceniku. Kotizacija se lahko razlikuje glede na izbrani seminar. Cene najdete na naši spletni strani www.veris.si. Kotizacija vključuje DDV, gradivo, potrdilo o udeležbi in prigrizek ali kosilo (odvisno od trajanja seminarja). Na drugo osebo ali naslednji termin je prenosljiva le izjemoma ob vnaprejšnjem pisnem dogovoru z vodjo izobraževanja. Ob premajhnem številu prijav oziroma nezadostni zasedenosti skupine si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja. V tem primeru morebitno že plačano kotizacijo povrnemo brez plačila obresti.

Prijava

Na seminarje se lahko prijavite na spletni strani www.veris.si, izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po faksu (01 5000 577) ali e-pošti na naslov izobrazevanje@veris.si. Zadnji rok za prijavo je 3 dni pred začetkom seminarja. Po pisni prijavi boste prejeli račun. Kotizacijo nakažite najpozneje en dan pred začetkom seminarja na številka TRR 0510 0800 0005 230 pri Abanki, d. d. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo v skladu s predpisi (ZpreZP, URL. 18/2011).

Odjava

Skrajni rok za morebitno odpoved (obvezno pisno) je 3 delovne dni pred izvedbo. Po tem zaračunamo celotno kotizacijo. Če se seminarja ne udeležite, a se ne odjavite, kotizacije ne vračamo oziroma jo zaračunamo v celoti.

Strinjam se s pogoji in obveznostmi prijave na seminar.


 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri