Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si

Osebna izkaznica


 

Naziv podjetja: Veris d.o.o.

Naslov podjetja: Stegne 7, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 500 05 70

Faks: +386 1 500 05 77

ID za DDV: SI-30701350

 Tadej Dobravc Verbič – direktor


Diplomirani komunikolog, strokovnjak za marketing in direktor Tadej govori (in se še uči) pet jezikov ter od leta 2015 znova vodi domače podjetje. V prostem času je navdušen športnik, motorist, avanturistični popotnik ter okoljski in družbeni aktivist s kritičnim pogledom na svet, po duši pa svobodnjak, ki ima rad vedno nove izzive.


Gašper - vodja prevajalske pisarne


Gašper je diplomirani ekonomist, v pisarni pa zanesljiv in vedno nasmejan vodja prevajalske pisarne, ki skrbi za koordinacijo prevajalcev in naročnikov. Nanj se lahko obrnete, če potrebujete prevod, tolmačenje ali lekturo. Aktivno govori slovensko in angleško, pasivno pa še nemško, italijansko, rusko, kitajsko in hrvaško. V prostem času se najraje posveča jogi, preizkuša veganske recepte ali pa jo »mahne« na lepše, naj bo to v hribe ali na potovanje.Primož – vodja tehničnega področja in prevajalec


Primož je diplomirani prevajalec in sodni tomač za angleški jezik ter profesor slovenščine. Skrbi za pregled in lekturo prevodov, poleg tega pa je projektni vodja z dobrim znanjem računalništva, saj obvladuje različne zbirke prevajalskih in drugih orodij, nepogrešljivih v prevajalski stroki. Zagotavlja tehnično podporo notranjim in zunanjim sodelavcem podjetja ter skrbi za kakovost delovnega procesa.Jana, projektni vodjaJana – projektni vodja

 

Jana je diplomirana sociologinja kulture in anglistka, ki je zadolžena za vodenje prevajalskih projektov ter skrb za zadovoljstvo naročnikov in prevajalske ekipe. Občasno deluje tudi na oddelku izobraževanja, kjer sodeluje pri izvajanju seminarjev za prevajalce in mesečnem izdajanju jezikovnih kotičkov.

Ana – vodja izobraževanja


Ana je nasmejana kulturologinja, ki jo veseli delo z ljudmi, prav tako pa tudi organizacija izobraževanj in seminarjev za prevajalce. Pri delu jo vodita predvsem kakovost in zadovoljstvo strank.

 

 


PrevajalciV Verisu so večinoma zaposleni izkušene prevajalke in prevajalci. Vsi so diplomirani jezikoslovci, profesorji tujih jezikov ali diplomirani prevajalci. Poleg tega imamo po svetu razpredeno široko mrežo zunanjih prevajalcev in lektorjev (predvsem naravnih govorcev), ki nam pomagajo, ko je dela preveč, in tistih, ki pokrivajo manj pogoste jezike.
ProfesorjiNa naših jezikovnih tečajih in seminarjih poučuje množica simpatičnih slovenskih in tujih profesorjev, ki so zunanji sodelavci. Zaupanje v profesorje vam bodo vzbudile njihova profesionalnost, usposobljenost in nadpovprečna kakovost poučevanja. Njihove naloge so, da vas pri učenju tujega jezika motivirajo, pomagajo premagovati težave, odgovarjajo na vaša vprašanja in ustvarjajo sproščeno ozračje, zaradi česar postane učenje tujega jezika lažje in prijetnejše.

Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri