POMEMBNO
                 
                  docx
Izjava ZIP za udeleženca
                  pdf
    Navodila za higieno


 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si

Politika varstva osebnih podatkov


1. Upravljavec

Uradno ime podjetja:  Veris d.o.o.
Sedež podjetja: Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija
Kontaktni e-naslov in/ali telefon: veris@veris.si, 01 500 05 70

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske in navadne pošte, pospeševanja prodaje, le splošnega profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh.
Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja prek elektronske in navadne pošte hranimo (se razlikuje glede na obrazec):
– ime in priimek,
– naziv podjetja,
– naslov,
– naslov e-pošte,
– telefonsko številko.

Namen obveščanja je:
– obveščanje o programu in vsebini izobraževanj,
– obveščanje o spremembah v programu, pomembnih za udeležence,
– obveščanje o dejavnostih podjetja,
– obveščanje o posebnih akcijah.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:
– Izobraževanje
– Marketing
– Vodstvo

3. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

4. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik, prejemnik sporočila, lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva
– vpogled,
– popravek,
– popoln izbris,
– prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je izvajala do njegovega preklica.

Odpoved od prejemanja brezplačnih obvestil prek e-pošte ali navadne pošte je možna:
– s klikom na gumb odjava na dnu posamezne e-novice (velja za e-obvestila),
– pisno na e-poštni naslov izobrazevanje@veris.si.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Veris d.o.o. hrani pridobljene podatke posameznikov s skrbnostjo dobrega gospodarja in le z namenom obveščanja o svojih dejavnostih, brez namena pridobivanja posebnih informacij iz osebnih podatkov posameznikov. Podjetje Veris d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.


S spoštovanjem,
Veris d.o.o.

 
 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri