Tečaj španščine


Zakaj tečaj španščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Majhne skupine od 4 do 8 tečajnikov
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice


So vas očarali flamenco, tapasi, tinto de verano, castañete, Barcelona ali Andalucía in želite o tej temperamentni deželi izvedeti še kaj več? Ni lepšega kot spoznavati kulturo z učenjem jezika! Pridružite se našim tečajem in kmalu ne boste več potrebovali podnapisov, da bi razumeli priljubljene telenovele ali kultne filme slavnega režiserja Pedra Almodovarja.

Ne glede na to ali španski jezik odkrivate na novo ali pa že imate predznanje boste pri nas našli primeren tečaj španščine zase. Skozi smeh, petje in pogovor o aktualnih temah boste brez težav osvojili veliko znanja. Izbirate lahko med tečaji španščine za različne stopnje znanja. Če želite biti gospodar svojega časa, pa vam bo najbolj ustrezal tečaj španščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj španščine ali tečaj španščine v paru. Tečaj španščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Če odhajate na študij ali delo v tujino, vam bosta prav prišla dober tečaj španščine in mednarodno priznan certifikat DELE. Združite prijetno s koristnim in se odpravite na jezikovno potovanje v Barcelono, Madrid, Salamanko, Malago, Granado, Valencio, Buenos Aires, kjer se lahko udeležite pripravljalnega tečaja za pridobitev mednarodno priznanega certifikata, po zaključku tečaja pa opravite tudi izpit. Kliknite za več informacij o jezikovnih potovanjih.

Splošni tečaji španščine v majhnih skupinah

Moje predznanje Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Sem popoln začetnik oz. sem vse pozabil/a tečaj španščine 1 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Malo razumem, slabo govorim tečaj španščine 2 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Tvorim in razumem preproste povedi tečaj španščine 3 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Sporazumevam se počasi tečaj španščine 4 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Razumem veliko, govorim še ne tekoče tečaj španščine 5 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Lahko se že samostojno pogovarjam v tujem jeziku tečaj španščine 6 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Sem dober govorec tujega jezika tečaj španščine 7 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Malenkost do popolnega govorca tujega jezika tečaj španščine 8 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
*Cena vključuje dva obiska (4 ure) jezikovne klepetalnice; uporabno darilo in izdajo potrdila; možnost naročila učbenikov s 10-odstotnim popustom. 1 pedagoška ura = 45 minut.

Drugi tečaji španščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj španščine po dogovoru po dogovoru 27,80 EUR na pedagoško uro prijavi se
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj španščine v paru po dogovoru po dogovoru 15,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
Želim tečaj, ki ga lahko prilagodim svojemu dinamičnemu urniku E-tečaj 20 po dogovoru 499,00 EUR prijavi se
**Cena na pedagoško uro za splošni in poslovni jezik: 32 EUR z DDV; cena na pedagoško uro za specializirani, strokovni jezik: 35 EUR z DDV. 1 pedagoška ura = 45 minut.

Kako vem, katera stopnja je prava zame?


Če niste prepričani, koliko znate, opravite brezplačen e-test oz. nas pokličite za svetovalni pogovor, na podlagi katerega bomo skupaj ugotovili, katera stopnja je za vas najprimernejša.

Oglejte si evropsko jezikovno lestvico ravni znanja tujih jezikov– CEFR.
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri