Tečaj ruščine


Zakaj tečaj ruščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice

Čudovit slovanski jezik vam bo hitro prišel v uho, pa tudi cirilica vam ne bo dolgo neznanka. Prej ko slej si boste zaželeli ogledati veličastno Moskvo ali skrivnostni Sankt Peterburg, poseben užitek pa je prebirati ruske klasike v izvirnem jeziku. Ruščina je najbolj govorjeni slovanski jezik, in ker se Vzhodna Evropa gospodarsko vse bolj povezuje s Slovenijo, vam bo znanje ruščine prav gotovo odprlo marsikatera vrata in izboljšalo vaše zaposlitvene možnosti.

Če želite biti gospodar svojega časa, vam bo najbolj ustrezal tečaj ruščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj ruščine ali tečaj ruščine v paru. Tečaj ruščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Tečaj ruščine lahko popestrite z jezikovnim potovanjem v St. Peterburg, Kaliningrad ali Rigo. Ob raziskovanju čudovitih mest z bogato kulturo ter učenju ruščine v prijetnem in sproščenem vzdušju boste novo znanje osvojili brez težav. Kliknite za več informacij o jezikovnih potovanjih.

Tečaji ruščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj ruščine po dogovoru po dogovoru 27,80 EUR na pedagoško uro prijavi se
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj ruščine v paru po dogovoru po dogovoru 15,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
**Cena na pedagoško uro za splošni in poslovni jezik: 32 EUR z DDV; cena na pedagoško uro za specializirani, strokovni jezik: 35 EUR z DDV. 1 pedagoška ura = 45 minut.
 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri