Tečaj portugalščine


Zakaj tečaj portugalščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice

Portugalščina navdušuje z eksotičnostjo in lepoto. Je šesti najbolj govorjeni jezik na svetu: govori ga kar 180 milijonov ljudi. Tisti, ki se boste odločili naučiti portugalščine, svoje odločitve prav gotovo ne boste obžalovali – raziskovati Portugalsko, njene lepote, kulinariko in znamenitosti je prav posebna izkušnja, ki je še toliko intenzivnejša, če razumete jezik domačinov. Samozavestno in brez strahu, da se ne bi znašli, pa se boste lahko odpravili tudi v Brazilijo, obiskali karneval v Riu de Janeiru, se naučili plesati sambo in si ogledali tekmo znamenite brazilske nogometne ekipe!

Če želite biti gospodar svojega časa, vam bo najbolj ustrezal tečaj portugalščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj portugalščine ali tečaj portugalščine v paru. Tečaj portugalščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Tečaji portugalščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj portugalščine po dogovoru po dogovoru 27,80 EUR na pedagoško uro prijavi se
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj portugalščine v paru po dogovoru po dogovoru 15,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
**Cena na pedagoško uro za splošni in poslovni jezik: 32 EUR z DDV; cena na pedagoško uro za specializirani, strokovni jezik: 35 EUR z DDV. 1 pedagoška ura = 45 minut.
 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri