Nemščina - poslovna nemščina


Potrebujem poslovno nemščino


Jezik: Nemščina
Vrsta izobraževanja: Tečaj poslovnega jezika
Število ur: 40
Velikost skupine: 4 - 6
Termin: po dogovoru
Lokacija: Veris d.o.o., Stegne 7, 1000 Ljubljana
Začetek: /
Cena z DDV: 326,00 EURKomu je namenjen tečaj poslovnega jezika?


Tečaj poslovnega jezika je namenjen poslovnežem, poslovnim tajnicam, komercialistom, osebju za stike z javnostmi in vsem, ki se redno srečujete s tujimi partnerji in se morate hitro odzvati na povpraševanja, prošnje, zahteve, pritožbe, vabila itd. Ta tečaj je primeren za tiste, ki ste se že učili splošnega jezika in obvladate osnove (vsaj 2 leti učenja tujega jezika ali znanje, ki ustreza stopnji A2).

Opis tečaja poslovnega jezika


Na tečaju poslovnega jezika boste spoznali besedišče, ki ga potrebujete pri komunikaciji s tujimi poslovnimi partnerji, npr. pri navezovanju stikov, telefoniranju, pisanju dopisov, faksov, elektronske pošte, predstavitvi podjetja, ponudbah, na sestankih, pogajanjih in poslovnih kosilih ter neformalnih stikih.

Ob koncu tečaja boste tečajniki znali dejavno sodelovati pri ustni in pisni poslovni komunikaciji v vseh navedenih situacijah.


Splošni tečaji nemščine v majhnih skupinah

*Cena vključuje dva obiska (4 ure) jezikovne klepetalnice; uporabno darilo in izdajo potrdila; možnost naročila učbenikov s 10-odstotnim popustom. 1 pedagoška ura = 45 minut.

Drugi tečaji nemščine

1 pedagoška ura = 45 minut.

Kako vem, katera stopnja je prava zame?


Če niste prepričani, koliko znate, opravite brezplačen e-test oz. nas pokličite za svetovalni pogovor, na podlagi katerega bomo skupaj ugotovili, katera stopnja je za vas najprimernejša.

Oglejte si evropsko jezikovno lestvico ravni znanja tujih jezikov– CEFR.
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri