Tečaj kitajščine


Zakaj tečaj kitajščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice

Mandarinščina se lahko pohvali, da je najbolj govorjeno kitajsko narečje: govori jo kar 800 milijonov ljudi. Predstavlja pa tudi izziv vsem tistim, ki se želijo jezika naučiti. Z vztrajnostjo, usposobljenimi učitelji in sodobnimi metodami poučevanja je tudi to mogoče!

Kitajska se gospodarsko vse bolj odpira svetu, zato so zaposleni, ki znajo kitajsko, zelo cenjen kader. Pridobite si novo znanje in si zagotovite pot do uspeha!

Če želite biti gospodar svojega časa, vam bo najbolj ustrezal tečaj kitajščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj kitajščine ali tečaj kitajščine v paru. Tečaj kitajščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Tečaj kitajščine lahko popestrite z jezikovnim potovanjem v Peking, Jantai ali Šian. Ob raziskovanju čudovitih mest z bogato kulturo ter učenju kitajščine v prijetnem in sproščenem vzdušju boste novo znanje osvojili brez težav. Kliknite za več informacij o jezikovnih potovanjih.

Tečaji kitajščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj kitajščine po dogovoru po dogovoru 32,00 EUR na pedagoško uro prijavi se POPUST -15 % 27,20 EUR
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj kitajščine v paru po dogovoru po dogovoru 14,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
**Cena na pedagoško uro za splošni in poslovni jezik: 32 EUR z DDV; cena na pedagoško uro za specializirani, strokovni jezik: 35 EUR z DDV. 1 pedagoška ura = 45 minut.
 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri