Tečaj italijanščine


Zakaj tečaj italijanščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Majhne skupine od 4 do 8 tečajnikov
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice

„Una terra promessa, un mondo diverso,“ prepeva Eros Ramazzotti. Če se boste odločili raziskovati Italijo, njeno čudovito in pestro pokrajino ter okusno hrano in pijačo, vam bo znanje italijanščine omogočilo, da boste to čudovito deželo še intenzivneje začutili!

Ne glede na to ali italijanski jezik odkrivate na novo ali pa že imate predznanje boste pri nas našli primeren tečaj italijanščine zase. Skozi smeh, petje in pogovor o aktualnih temah boste brez težav osvojili veliko znanja. Izbirate lahko med tečaji italijanščine za različne stopnje znanja. Če želite biti gospodar svojega časa, pa vam bo najbolj ustrezal tečaj italijanščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj italijanščine ali tečaj italijanščine v paru. Tečaj italijanščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Če odhajate na študij ali delo v tujino, vam bosta prav prišla dober tečaj italijanščine in mednarodno priznan certifikat CELI/CILS. Udeležite se pripravljalnega tečaja  za pridobitev mednarodnega certifikata, ki je prav tako del naše ponudbe. Lahko pa združite prijetno s koristnim in se odpravite na jezikovno potovanje v Firence, Salerno, Rim ali Milazzo, kjer se prav tako lahko udeležite pripravljalnega tečaja za pridobitev mednarodno priznanega certifikata, po zaključku tečaja pa opravite tudi izpit. Kliknite za več informacij o jezikovnih potovanjih.

Znanje italijanskega jezika je za delavce v turizmu skoraj obvezno. Pripravljamo posebne programe za gostince, hotelirje, zdraviliške delavce in druge poklice, povezane z delom s turisti.

Splošni tečaji italijanščine v majhnih skupinah

Moje predznanje Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Sem popoln začetnik oz. sem vse pozabil/a tečaj italijanščine 1 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Malo razumem, slabo govorim tečaj italijanščine 2 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Tvorim in razumem preproste povedi tečaj italijanščine 3 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Sporazumevam se počasi tečaj italijanščine 4 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Razumem veliko, govorim še ne tekoče tečaj italijanščine 5 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Lahko se že samostojno pogovarjam v tujem jeziku tečaj italijanščine 6 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Sem dober govorec tujega jezika tečaj italijanščine 7 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Malenkost do popolnega govorca tujega jezika tečaj italijanščine 8 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
*Cena vključuje dva obiska (4 ure) jezikovne klepetalnice; uporabno darilo in izdajo potrdila; možnost naročila učbenikov s 10-odstotnim popustom. 1 pedagoška ura = 45 minut.

Drugi tečaji italijanščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj italijanščine po dogovoru po dogovoru 27,80 EUR na pedagoško uro prijavi se
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj italijanščine v paru po dogovoru po dogovoru 15,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
Želim tečaj, ki ga lahko prilagodim svojemu dinamičnemu urniku E-tečaj 20 po dogovoru 499,00 EUR prijavi se
**Cena na pedagoško uro za splošni in poslovni jezik: 32 EUR z DDV; cena na pedagoško uro za specializirani, strokovni jezik: 35 EUR z DDV. 1 pedagoška ura = 45 minut.

Kako vem, katera stopnja je prava zame?


Če niste prepričani, koliko znate, opravite brezplačen e-test oz. nas pokličite za svetovalni pogovor, na podlagi katerega bomo skupaj ugotovili, katera stopnja je za vas najprimernejša.

Oglejte si evropsko jezikovno lestvico ravni znanja tujih jezikov– CEFR.
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri