Tečaj francoščine


Zakaj tečaj francoščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Majhne skupine od 4 do 8 tečajnikov
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice


Kako lepo zvenijo šansoni v francoščini in kako samoumevno se ta jezik povezuje z romantiko! Bogata francoska kultura ponuja kaj za vsakogar: na svoj račun pridejo ljubitelji dobre glasbe in evropskega filma, gurmani, ljubitelji umetnosti, še zlasti književnosti, ter čudovite narave, pa še bi lahko naštevali. Vzemite si čas in se naučite francosko; svoje odločitve prav gotovo ne boste obžalovali! Znanje tega jezika boste lahko s pridom uporabljali na različnih koncih sveta: v Franciji, Kanadi, Belgiji, Luksemburgu, Švici, Maroku, Tuniziji, Alžiriji in številnih drugih afriških državah. Je tudi uradni in administrativni jezik v Evropski uniji in Združenih narodih.

Če imate nekaj znanja še iz šolskih klopi in bi želeli svoje znanje le osvežiti ali nadgraditi, vam bo prav prišel obnovitveni tečaj francoščine. (možna tudi kombinacija: obnovitveni tečaj francoščine + konverzacijski tečaj francoščine). Če želite biti gospodar svojega časa, pa vam bo najbolj ustrezal tečaj francoščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj francoščine ali tečaj francoščine v paru. Tečaj francoščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Če odhajate na študij ali delo v tujino, vam bosta prav prišla dober tečaj francoščine in mednarodno priznan certifikat DELF/DALF. Združite prijetno s koristnim in se odpravite na jezikovno potovanje v Antibes, Lyon, Montreal, Montpellier, Pariz ali Nico, kjer se lahko udeležite pripravljalnega tečaja za pridobitev mednarodno priznanega certifikata, po zaključku tečaja pa opravite tudi izpit. Kliknite za več informacij o jezikovnih potovanjih.

Splošni tečaji francoščine v majhnih skupinah

Moje predznanje Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Sem popoln začetnik oz. sem vse pozabil/a tečaj francoščine 1 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Malo razumem, slabo govorim tečaj francoščine 2 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Tvorim in razumem preproste povedi tečaj francoščine 3 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Tvorim in razumem preproste povedi tečaj francoščine 3 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Sporazumevam se počasi tečaj francoščine 4 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Lahko se že samostojno pogovarjam v tujem jeziku tečaj francoščine 6 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Sem dober govorec tujega jezika tečaj francoščine 7 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
Malenkost do popolnega govorca tujega jezika tečaj francoščine 8 52 po dogovoru 342,00 EUR* prijavi se
*Cena vključuje dva obiska (4 ure) jezikovne klepetalnice; uporabno darilo in izdajo potrdila; možnost naročila učbenikov s 10-odstotnim popustom. 1 pedagoška ura = 45 minut.

Drugi tečaji francoščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj francoščine po dogovoru po dogovoru 27,80 EUR na pedagoško uro prijavi se
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj francoščine v paru po dogovoru po dogovoru 15,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
Želim tečaj, ki ga lahko prilagodim svojemu dinamičnemu urniku E-tečaj 20 po dogovoru 499,00 EUR prijavi se
1 pedagoška ura = 45 minut.

Kako vem, katera stopnja je prava zame?


Če niste prepričani, koliko znate, opravite brezplačen e-test oz. nas pokličite za svetovalni pogovor, na podlagi katerega bomo skupaj ugotovili, katera stopnja je za vas najprimernejša.

Oglejte si evropsko jezikovno lestvico ravni znanja tujih jezikov– CEFR.
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri