Tečaj arabščine


Zakaj tečaj arabščine?


Naše prednosti v vašo korist:
•    Sodobne učilnice
•    Brezplačno parkirišče
•    Enostaven dostop iz  ljubljanske obvoznice

Radi počitnikujete v Egiptu, Tuniziji, Maroku ali kakšni drugi arabsko govoreči deželi? Znanje jezika vam bo prav gotovo prišlo prav pri barantanju na znamenitih tržnicah, ogledovanju čudovitih znamenitosti in sklepanju prijateljstev.

Arabski svet se gospodarsko vse bolj povezuje z Evropo, zato so zaposleni, ki znajo arabski jezik, zelo cenjen kader. Pridobite si novo znanje in si zagotovite pot do uspeha!

Če želite biti gospodar svojega časa, vam bo najbolj ustrezal tečaj arabščine, prilagojen vašim željam in potrebam – izberite individualni tečaj arabščine ali tečaj arabščine v paru. Tečaj arabščine bomo oblikovali glede na vaše predznanje, snov, ki bi jo želeli osvojiti, za izvedbo tečaja pa bomo našli termin, ki vam bo najbolj ustrezal.

Tečaj arabščine lahko popestrite z jezikovnim potovanjem v Egipt. Ob raziskovanju čudovitega Dahaba ter učenju arabščine v prijetnem in sproščenem vzdušju boste novo znanje osvojili brez težav. Kliknite za več informacij o jezikovnih potovanjih.

Tečaji arabščine

Moje želje/potrebe Vrsta tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
Želim bolj prilagojen skupinski tečaj mini skupina 45 po dogovoru 385,00 EUR prijavi se
Želim hitro in učinkovito napredovanje individualni tečaj arabščine po dogovoru po dogovoru 27,80 EUR na pedagoško uro prijavi se
Želim prilagojen tečaj za ugodnejšo ceno tečaj arabščine v paru po dogovoru po dogovoru 15,00 EUR na pedagoško uro na osebo prijavi se
**Cena na pedagoško uro za splošni in poslovni jezik: 32 EUR z DDV; cena na pedagoško uro za specializirani, strokovni jezik: 35 EUR z DDV. 1 pedagoška ura = 45 minut.
 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri