Jezikovni tečaji za posameznike

                                                        

Zakaj Verisovi jezikovni tečaji?


Verisovi jezikovni tečaji - za vaše znanje


Verisovi jezikovni tečaji potekajo v majhnih skupinah, (4–6 udeležencev), mini skupinah (3 udeleženci), v dvoje ali individualno. Vodijo jih izkušeni profesorji, ki so hkrati odlični motivatorji, lahko pa se odločite za pouk z naravnim govorcem jezika. Poleg tega Verisovi jezikovni tečaji temeljijo predvsem na konverzaciji in praktični rabi jezika. Profesorjem in organizatorjem je pomemben individualni pristop. Pri Verisu se boste tujega jezika učili s smehom in skozi zabavo v prijetnem vzdušju. Naši jezikovni tečaji potekajo v sodobnih, prostornih in udobnih učilnicah z lepim razgledom. Poleg tega lahko naročite tudi učbenike in pri tem dobite 15-odstotni popust. Ob začetku tečaja boste prejeli še uporabno darilo.
Brezplačno parkirno mesto tik ob obvoznici vas že čaka. Termini so prilagodljivi.

Zelo priljubljeni so tudi eno- in dvodnevni intenzivni tečaji, ki jih redno razpisujemo. V kratkem času boste osvežili slovnico, izboljšali komunikacijo in se naučili pisati uspešne dopise, e-sporočila ipd. Z intenzivno in učinkovito metodo učenja jezika vam bomo pomagali, da boste pri komuniciranju s tujim poslovnim partnerjem vedno našli pravo besedo.

   
 

Mnenja naših strank

 
 
 
       
    JEZIKOVNI TEČAJI: Moj prvi stik z Verisom je zaznamoval začetni tečaj španščine, kjer sva s kolegico uživali v pripravah za potovanje na Kubo. Že takoj mi je bil všeč personaliziran pristop, moj vpliv na izbor profesorja jezika ter predvsem sproščen odnos do učenja jezika. Po...
Tamara Kalc Špindler 

            POMEMBNO
                 
                  docx
Izjava ZIP za udeleženca
                  pdf
    Navodila za higieno

 

 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri