Jezikovni tečaji za posameznike

                                                        

Zakaj Verisovi jezikovni tečaji?


Verisovi jezikovni tečaji - za vaše znanje


Verisovi jezikovni tečaji potekajo v majhnih skupinah, (4–6 udeležencev), mini skupinah (3 udeleženci), v dvoje ali individualno. Vodijo jih izkušeni profesorji, ki so hkrati odlični motivatorji, lahko pa se odločite za pouk z naravnim govorcem jezika. Poleg tega Verisovi jezikovni tečaji temeljijo predvsem na konverzaciji in praktični rabi jezika. Profesorjem in organizatorjem je pomemben individualni pristop. Pri Verisu se boste tujega jezika učili s smehom in skozi zabavo v prijetnem vzdušju. Naši jezikovni tečaji potekajo v sodobnih, prostornih in udobnih učilnicah z lepim razgledom. Poleg tega lahko naročite tudi učbenike in pri tem dobite 15-odstotni popust. Ob začetku tečaja boste prejeli še uporabno darilo.
Brezplačno parkirno mesto tik ob obvoznici vas že čaka. Termini so prilagodljivi.

Zelo priljubljeni so tudi eno- in dvodnevni intenzivni tečaji, ki jih redno razpisujemo. V kratkem času boste osvežili slovnico, izboljšali komunikacijo in se naučili pisati uspešne dopise, e-sporočila ipd. Z intenzivno in učinkovito metodo učenja jezika vam bomo pomagali, da boste pri komuniciranju s tujim poslovnim partnerjem vedno našli pravo besedo.

   
 

Mnenja naših strank

 
 
 
       
    JEZIKOVNI TEČAJI: Predavali so nam izkušeni učitelji z velikim občutkom za ljudi in poskrbeli za prijetno vzdušje. Pomembno mi je bilo tudi, da sem lahko pridobljeno znanje takoj uporabila pri vsakodnevnem sporazumevanju s strankami in poslovnimi partnerji.
Brigita Žinko, vodja Vadbenega studia OZ 

            POMEMBNO
                 
                  docx
Izjava ZIP za udeleženca
                  pdf
    Navodila za higieno

 

 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri