Tečaji za podjetjaŽelite svojim zaposlenim omogočiti učenje tujega jezika, vendar vas skrbi, da bo denar vržen skozi okno? Vaša skrb je odveč! Pri Verisu oblikujemo tečaje po meri podjetja in stremimo k praktični uporabnosti pridobljenega znanja. Učitelji se zato pred začetkom tečaja seznanijo z vašo stroko in terminologijo ter oblikujejo ali izberejo najprimernejše gradivo za tečajnike. Uporabljajo sodobne metode poučevanja, poudarek je na konverzaciji, z igro vlog oziroma zaigranimi dialogi pa poskrbijo, da se tečajniki naučijo odzivati v okoliščinah, v katerih se lahko znajdejo pri svojem delu.

MERIMO DOSEŽENE REZULTATE!
Za večjo preglednost zapisujemo prisotnost tečajnikov in vas o njej redno obveščamo. Tečajniki ob koncu tečaja opravijo preizkus znanja, s katerimi merimo uspešnost učenja.

Organiziramo tečaje za poslovne sekretarke, gostince, hotelirje, gradbenike, zdraviliške delavce, podjetja, ki se ukvarjajo z uvozom in izvozom, komercialiste, finančnike, pravnike, okoljevarstvenike, ministrstva ter druga podjetja in organizacije, ki vlagajo v znanje svojih zaposlenih.

Zelo priljubljeni so eno- in dvodnevni intenzivni tečaji, ki jih organiziramo tudi za zaključene skupine v podjetjih. V kratkem času bodo vaši zaposleni osvežili slovnico, izboljšali komunikacijo in se naučili pisati uspešne dopise, e-sporočila ipd. Z intenzivno in učinkovito metodo učenja poslovnega tujega jezika vam bomo pomagali, da boste pri komuniciranju s tujim poslovnim partnerjem vedno našli pravo besedo.

Termini in lokacija izvedbe tečaja po dogovoru. Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 040 888 131 ali nam pišite na elektronski naslov: info@veris.si.

   
 

Mnenja naših strank

 
 
 
       
    JEZIKOVNI TEČAJI: Predavali so nam izkušeni učitelji z velikim občutkom za ljudi in poskrbeli za prijetno vzdušje. Pomembno mi je bilo tudi, da sem lahko pridobljeno znanje takoj uporabila pri vsakodnevnem sporazumevanju s strankami in poslovnimi partnerji.
Brigita Žinko, vodja Vadbenega studia OZ 

            POMEMBNO
                 
                  docx
Izjava ZIP za udeleženca
                  pdf
    Navodila za higieno

 

 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri