Jezikovni tečaji


Za podjetja

Pri Verisu oblikujemo tečaje po meri podjetja in stremimo k praktični uporabnosti pridobljenega znanja. Učitelji se zato pred začetkom tečaja seznanijo z vašo stroko in terminologijo ter oblikujejo ali izberejo najprimernejše gradivo za tečajnike.

Za posameznike

Verisovi jezikovni tečaji potekajo v majhnih skupinah, vodijo jih izkušeni profesorji, lahko pa se odločite za pouk z domačim govorcem jezika. Poleg tega Verisovi jezikovni tečaji temeljijo predvsem na konverzaciji in praktični rabi jezika. Profesorjem in organizatorjem je pomemben individualni pristop. Naši jezikovni tečaji potekajo v sodobnih, prostornih in udobnih učilnicah z lepim razgledom. Pri nas lahko naročite učbenike in pri tem dobite 15-odstotni popust. Brezplačno parkirno mesto tik ob obvoznici vas že čaka. Prilagodljiv termin.

Enodnevni intenzivni tečaji

Zelo priljubljeni so tudi naši eno- in dvodnevni intenzivni tečaji tujega jezika.
Z intenzivno in učinkovito metodo učenja poslovnega tujega jezika vam bomo pomagali, da boste pri komuniciranju s tujim poslovnim partnerjem vedno našli pravo besedo.

 


   
 

Mnenja naših strank

 
 
 
       
    JEZIKOVNI TEČAJI: Predavali so nam izkušeni učitelji z velikim občutkom za ljudi in poskrbeli za prijetno vzdušje. Pomembno mi je bilo tudi, da sem lahko pridobljeno znanje takoj uporabila pri vsakodnevnem sporazumevanju s strankami in poslovnimi partnerji.
Brigita Žinko, vodja Vadbenega studia OZ 

Aktualna izobraževanja


 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri