Jezikovni tečaji


Za podjetja

Pri Verisu oblikujemo tečaje po meri podjetja in stremimo k praktični uporabnosti pridobljenega znanja. Učitelji se zato pred začetkom tečaja seznanijo z vašo stroko in terminologijo ter oblikujejo ali izberejo najprimernejše gradivo za tečajnike.

Za posameznike

Verisovi jezikovni tečaji potekajo v majhnih skupinah, vodijo jih izkušeni profesorji, lahko pa se odločite za pouk z domačim govorcem jezika. Poleg tega Verisovi jezikovni tečaji temeljijo predvsem na konverzaciji in praktični rabi jezika. Profesorjem in organizatorjem je pomemben individualni pristop. Naši jezikovni tečaji potekajo v sodobnih, prostornih in udobnih učilnicah z lepim razgledom. Pri nas lahko naročite učbenike in pri tem dobite 15-odstotni popust. Brezplačno parkirno mesto tik ob obvoznici vas že čaka. Prilagodljiv termin.

Enodnevni intenzivni tečaji

Zelo priljubljeni so tudi naši eno- in dvodnevni intenzivni tečaji tujega jezika.
Z intenzivno in učinkovito metodo učenja poslovnega tujega jezika vam bomo pomagali, da boste pri komuniciranju s tujim poslovnim partnerjem vedno našli pravo besedo.

Jezikovni tečaji v tujini

Najlažje se je tujega jezika učiti tam, kjer je to nacionalni jezik. Zato ponujamo jezikovne tečaje tudi v tujini. Izbirate lahko med različnimi evropskimi jeziki, pa tudi med bolj eksotičnimi jeziki, ki se jih lahko učite na različnih koncih sveta. Naši programi vključujejo tečaje za odrasle, študente in mlade. Sodoben način poučevanja na naših šolah v tujini sledi „neposredni metodi“, ki jo priporoča EU, saj predavanja potekajo izključno v ciljnem jeziku. Tečajniki se učijo uporabljati jezik v praksi.


   
 

Mnenja naših strank

 
 
 
       
    JEZIKOVNI TEČAJI: Individualno učenje mi zelo ustreza, ker si lahko poljubno določam čas in teme, o katerih se bom pogovarjala. Povem, kaj bi se rada naučila in potem delam na tem. Izberem si lahko tudi učitelja, s katerim se ujamem, tako da je učenje užitek in dogodek, ki mi polepša dan.
Tatjana Kenda Otavnik, Florentina d. o. o. 

Aktualna izobraževanja

 
 
 

Brezplačni jezikovni kotički


 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri