Jezikovni tečaji


Za podjetja

Pri Verisu oblikujemo tečaje po meri podjetja in stremimo k praktični uporabnosti pridobljenega znanja. Učitelji se zato pred začetkom tečaja seznanijo z vašo stroko in terminologijo ter oblikujejo ali izberejo najprimernejše gradivo za tečajnike.

Za posameznike

Verisovi jezikovni tečaji potekajo v majhnih skupinah, vodijo jih izkušeni profesorji, lahko pa se odločite za pouk z domačim govorcem jezika. Poleg tega Verisovi jezikovni tečaji temeljijo predvsem na konverzaciji in praktični rabi jezika. Profesorjem in organizatorjem je pomemben individualni pristop. Naši jezikovni tečaji potekajo v sodobnih, prostornih in udobnih učilnicah z lepim razgledom. Pri nas lahko naročite učbenike in pri tem dobite 15-odstotni popust. Brezplačno parkirno mesto tik ob obvoznici vas že čaka. Prilagodljiv termin.

Enodnevni intenzivni tečaji

Zelo priljubljeni so tudi naši eno- in dvodnevni intenzivni tečaji tujega jezika.
Z intenzivno in učinkovito metodo učenja poslovnega tujega jezika vam bomo pomagali, da boste pri komuniciranju s tujim poslovnim partnerjem vedno našli pravo besedo.

 


   
 

Mnenja naših strank

 
 
 
       
    JEZIKOVNI TEČAJI: Moj prvi stik z Verisom je zaznamoval začetni tečaj španščine, kjer sva s kolegico uživali v pripravah za potovanje na Kubo. Že takoj mi je bil všeč personaliziran pristop, moj vpliv na izbor profesorja jezika ter predvsem sproščen odnos do učenja jezika. Po...
Tamara Kalc Špindler 

            POMEMBNO
                 
                  docx
Izjava ZIP za udeleženca
                  pdf
    Navodila za higieno

 

 
 

Brezplačni jezikovni e-test


 

Kontakt

Veris d.o.o.
Stegne 7
1000 Ljubljana

Prevajalski oddelek
telefon:   01 500 05 70
e-pošta:   veris@veris.si

Izobraževalni oddelek
telefon:   01 500 05 79
e-pošta:   izobrazevanje@veris.si
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri