Prijava na enodnevni intenzivni tečaj


Na izbrano izobraževanje se lahko prijavite s spodnjim spletnim obrazcem. Vašo prijavo bomo potrdili v najkrajšem mogočem času.
Datum prijave

Naziv tečaja

Termin

Število ur

Lokacija

Osnovna cena z DDV


 

Ime in priimek


Plačnik izobraževanja je
fizična oseba pravna oseba

Podjetje


Davčni zavezanec
da ne

Davčna številka oz. ID za DDV

Naslov


Pošta in kraj


Telefon


E-naslov


Želim prejemati brezplačne jezikovne vaje za naslednje jezike
angleščina
poslovna angleščina
nemščina
francoščina
italijanščina
španščina
ruščina
slovenščina

Sporočilo
Pogoji in obveznosti prijave na seminar

(pogoji veljajo od 1. 4. 2011)

Kotizacija
S prijavo se obvezujete, da boste pred začetkom seminarja poravnali kotizacijo po pogojih, določenih v ceniku. Kotizacija se lahko razlikuje glede na izbrani seminar. Cene najdete na naši spletni strani www.veris.si. Kotizacija vključuje DDV, gradivo, potrdilo o udeležbi in prigrizek ali kosilo (odvisno od trajanja seminarja). Na drugo osebo ali naslednji termin je prenosljiva le izjemoma ob vnaprejšnjem pisnem dogovoru z vodjo izobraževanja. Ob premajhnem številu prijav oziroma nezadostni zasedenosti skupine si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja. V tem primeru morebitno že plačano kotizacijo povrnemo brez plačila obresti.

Prijava
Na seminarje se lahko prijavite na spletni strani www.veris.si, izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po faksu (01 5000 577) ali e-pošti na naslov info@veris.si. Zadnji rok za prijavo je 3 dni pred začetkom seminarja. Po pisni prijavi boste prejeli račun. Kotizacijo nakažite najpozneje en dan pred začetkom seminarja na številka TRR 0510 0800 0005 230 pri Abanki, d. d. Za proračunske uporabnike je rok za plačilo v skladu s predpisi (ZpreZP, URL. 18/2011).

Odjava
Skrajni rok za morebitno odpoved (obvezno pisno) je 3 dni pred izvedbo. Po tem zaračunamo celotno kotizacijo. Če se seminarja ne udeležite, a se ne odjavite, kotizacije ne vračamo oziroma jo zaračunamo v celoti.Strinjam se s pogoji in obveznostmi prijave na seminar.


 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri