Nemščina – OBNOVIMO POZABLJENO ZNANJE NEMŠČINE


A2, B1


Jezik: Nemščina
Vrsta izobraževanja: Jezikovni seminar
Število ur: 6 pedagoških ur
Velikost skupine: do 8 udeležencev
Termin: petek, 17. 4. 2015, 9.00–15.00
Lokacija: Veris d.o.o., Stegne 7, 1000 Ljubljana
Začetek: petek, 17. 4. 2015, ob 9.00
Cena z DDV: 150,00 EURNemščine sem se učil v šoli, pa sem vse pozabil!
Saj nekaj znam, ampak mi je nerodno govoriti ...
Ker ne vem, ali je prav, sem raje kar tiho.


Ste se našli v zgornjih povedih? Ne skrbite, niste edini. Znanje jezika je treba nenehno obnavljati in enodnevni intenzivni tečaj je izvrstna priložnost, da osvežite znanje, ki ste ga nekoč že imeli, in pridobite potrebno samozavest, da vam situacije, ko boste morali spregovoriti v nemščini, ne bodo več stresne.

Spoznali boste nekaj uporabnih in vljudnostnih fraz, ki vam bodo v pomoč, ko se boste želeli aktivno vključiti v pogovor. Naučili se boste, kako lahko z malo spretnosti svojo misel izrazite tako, da nihče ne bo opazil vaše težave.

Na intenzivnem tečaju bomo seveda utrdili tudi pravila za tvorbo in rabo najpomembnejših časov (Präsens, Perfekt, Präteritum, Futur I.), spomnili se bomo, kako priljubljen in uporaben je trpnik v nemščini (Passiv), ponovili, da je pogojnik (Konjunktiv) vljudnejši od velelnika (Imperativ) ter da lahko z njim izražamo svoje želje in nasvete. Poleg tega se bomo lotili še prirednih in podrednih veznikov (npr. denn : weil), datumov in letnic, stopnjevanja pridevnikov in še česa, tudi tega, kdaj lahko zoprne nemške člene celo izpustimo.

Gradivo, ki ga boste prejeli na tečaju, pa vam bo v pomoč še dolgo po tem, ko boste tečaj že opravili.


Koledar enodnevnih intenzivnih tečajev

Naziv tečaja Število ur Termin Cena z DDV Opombe
 
 
Naša spletna stran uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Zapri